Anotace: Hýčkám si své tělo i duši :-).
Nádherná a vnadná básenka... miláček mi koupil ne jednu pěnu do koupele, bych ulevila tělu, ale také mysli, on se o mě tak hezky stárá a Tvá básenka mi připomněla ty vůně a těším se na koupel, pravděpodobně s ním... to zbožňuju. ST!!!
15.10.2010 08:26:00 | NikitaNikaT.
Dnes daří se víc než dosti...na mou usměvavou tvář hřejivě slunce svítí...dnes své srdce otvírám dokořán...
a sebe Tě za odměnu budu večer hostit. :-)))
08.10.2010 13:58:00 | Sweet KiWi
Četla jsem Tvoji báseň a chválím a mávám s přáním nádherného dne. :-)))
07.10.2010 09:58:00 | Sweet KiWi