Anotace: Dovětek k veršování s Cecil / aneb, když všechno beru za špatný konec, nemohu očekávat výsledek..
Zalaškováním k vyčištění, o praní a chtění nemluvě ...
Svou karmu si marně čistíš
když v duši sídlí čertíci
po dlouhém praní špínu zjistíš
a touhu v sobě - nespící
Zapomeň na prací proces
a dej vale pracím práškům
začni čistit tělo od dnes
oddej se mu a lásky laškům
Projdou lásky s lašky Vaškům?
09.10.2010 00:33:00 | Zasr. romantik