dívám se
Anotace: posluchám a divím se :-)
Že prý je to v každém z nás
posměšně pozvednout hlas
z prstu mít ostrou dýku
a bodat, bodat do hrudníku
jsem hrdý že tohle neumím
do týhle doby se asi nehodím
na trápení růži jsem podal
za malý úsměv všechno jsem rozdal
na bolest hladivá slovíčka
jsem divnej, a je o tom básnička
Přečteno 249x
Tipy 26
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Gabrielle, Kett, Psavec, labuť, Niky88, Kapka, Jiná, CULIKATÁ, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)