M-M-M-M-M
Anotace: myslím, že anotace není potřebná ;)
.
. .
. . .
Málo milovat
mnoho možností
moře mapovat
mizející minulostí
. . .
Malinkaté mušličky
mezery mezi milovanými
milované myšičky
myslí mocnostmi malovanými
. . .
Matička mezi mláďátky
mazlí malé miminko
má mužné morálky
mroukalo mi malinko
. . .
Majestátní mocností
mluví mezi mozkovnami
Minotaura milovali
mojí morbidní malicherností
. . .
Maska mořské Medúzy
mrtvolně mlčela
myšlenka metamorfózy
milosti mé máčela
. . .
. .
.
Přečteno 337x
Tipy 25
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, Bíša, Psavec, Mbonita, Danga, jitka.svobodova, mexx, hašlerka, malá slečna, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)