přání
Slzy stíráš jemnou dlaní
schoulená ve svém pelíšku
do polštáře šeptáš přání
jsi jako kytka bez lístků
i já skrčený v koutě
svá přání šeptám
snad jednou najdou tě
a pak se zeptám
chceš zůstat se mnou, ano?
vrátím ti lístečky
a dřív než přijde ráno
budem psát bez tečky
spolu příběhy něhy
kam smutek nesmí
slyšíš vrať se mi..
Přečteno 301x
Tipy 27
Poslední tipující: Vanilková Ninja, střelkyně1, symphonicsoul, Psavec, CULIKATÁ, Jiná, Gabrielle, la loba, James Libustka, Niky88, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)