kolotoče života..
duševní odpadky
nepatří na skládku,
když pletu si oprátku
za jízdu na kolotoči
když vzlykám po tmě do polštáře
-proč nevidí - pro oči
-proč
a nač
hledám odpověď,
než přijde čas na zpověď-
půjdu na skládku
na jednu hromádku
utopím se v myšlenkách
-nezůstanu v vzpomínkách
tak řekni - proč a nač?
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: kaaamiiii, Sladkalu, takova, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)