Nicota
Anotace: Nevím co mně to trápi, ale už chci mít od toho pocitu pokoj :(
Stojím...
Cítím jak se mi podlamujou nohy.
Sedím...
Mám pocit jak bych měl upadnout.
Ležím...
Ale pořád jakobych někam padal.
Zavřu oči...
A letím někam dolů tmou...
Tíží mně velikost nebe.
Tíží mně vaše pohledy.
Tíží mně vnitřní pocit.
Tíží mně moje neschopnost.
Už bych rád upadl.
Upadl na samé dno temnoty.
Upadl a znova vstal.
A zbavil se táhle nicoty.
Komentáře (5)
Komentujících (5)