Humppa..
Askel eteenpain vasemmalla jalalla
askel eteenpain oikealla jalalla
na fínskych jazerách po nociach tancujem
polnočných dlhých chvíľ tiene poskracujem
vo svite mesiaca ľadová nádhera
zmrznutých hladín, lesk s popraškom páperia
kryštálikov snehu, rozvíriť prach smieme
ja, z hviezd tieň zblúdilý a Ty, dieťa Zeme
na ľade pod splnom tancujeme spolu
po jazerách, tundrou.. morom, smerom k pólu
Přečteno 273x
Tipy 25
Poslední tipující: divoska_jaja, Holis, NikitaNikaT., Dračičák, James Libustka, WhiteSkull, PIPSQUEAK, Gabrielle, Psavec, malá slečna, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)