Feelings of night
Anotace: myšlenky mi proudí hlavou, ty nejdou zastavit :)
Satan nosí štěstí, andělé zas smůlu,
v dešti je sucho,
Startky jsou lehký, Lukáš zas těžký
a kravaty s prasátky už neběží.
Na nebi je peklo, na zemi je ráj,
Adam s Evou in hell, roucho na pusách
a z jablek jsou žemle.
Toping z vajec a játra z čokolády,
za bordel vyměníš všechny kamarády.
Válka káže mír a král hippies je Čong-Il,
Dio s Jacksonem maj duet u řeky Nil,
to jen ty jsi víla lipís,
ale s černou motorkou a fixy už se vypsaly.
Vojáček je dneska Lennon
a za barem kouří G.I. Joe,
trávu hulíš z povinnosti
a zákony jsou plody radosti.
Škola-konec života a drog-párty v márnici.
Vysavačem vraždíš lidi,
pistolí se ukájíš,
v citronech najdeš smrt
a v jedu život už podruhé nacházíš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)