PLÁČ PRO DUBY
Pláčeš pod duby suchého jehličí,
oči padají do vody a srdce už nekřičí.
žerou tě komáří ty saně jepičí,
a zdálky zní jekot slepičí.
To snílci s křoví,
co si v něm pěkně hoví.
Škárlí slaboduchý rozmar
a kopou cestu do pekla.
Něžná mlha o silný opar
a rána bránu odemkla.
Jeden most a propast,
a kousek zlomené rezavé šavle,
Jen jeden odraz,
a dno upocené láhve.
Padáš do tmy,
do tlamy té nicotné obludy.
Padáš do tmy
a všechno kolem je naruby.
Zmítáš se v polopravdách a v pololžích,
tam někde dole…………..nikde.
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, labuť, Květka Š., malá slečna, la loba, Agniezka, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)