rob roy
dal si rob roye místo manhattanu
viva la evropa
a řek barmane proč nalejváš
tak barmane...
ani ten ale nepoznal rozdíl
vlastně nikdo
podíval se na něj a divil se
jak může ještě stát
divil se
no ale aspoň se něco dělo,
aspoň
nahnul se přes něj
z brady mu šel smrad
v tomhle baru po kterym každej jednou touží
aspoň jednou
tam řek že ti tuláci co potkal
nechtěj nic najít
když mávající slečna ve spojení s kapesníkem
bon voyage zařvou
s pohledem zbarveným do modra
bez záchvěvu dilematu
s pohledem do modra
zahraniční věci, je už moc velká nápověda
ale jeden by řek že už to stejně nejde říct líp
a i když budem sedět a smát se na sebe
sme už stejně tam kde sme byli vždycky
nikdy to není nic novýho
a ten náklad, který vlečeš?
seš ty
Komentáře (0)