Svět by byl tak šedý
Svět by byl tak šedý
Bez alkoholu
A ženy krásné
Bez mejkapu
Zítra naposledy
Půjdem spolu
Láska zhasne
Oukej, chápu
Jinému princi
Sedáváš
Na klíně
Za zlatou minci
V bílé Audině
Přjdeš až
Ujede za kopce
Na tváři šrám
Od jeho poklopce
Ubohá herečka
Lehneš na postel
S nohama do véčka
A ráno zajdem
Na pár piv
Všecko zas bude
Jako dřív
Přečteno 514x
Tipy 45
Poslední tipující: A'tuin, Helena Lovecká, Boscai, annie, tato22, Anita Buchtová, humus, její alter ego, Santara, dream in emptiness, ...
Komentáře (15)
Komentujících (13)