Nemusíš být orlem a přeci dá se létat
do snů se vkrádat a na spásu čekat.
Být čarodějkou ve snech
stejně tak i v žití
Nikdo neví kde seš
nikdo tě nechytí
27.10.2010 18:31:00 | Eru Alonnar
Na orlích křídlech chtěla bych se nést
střemlav se řítit, plavmo brázdit nebe
na orlích křídlech chtěla bych nést sebe
s hrdostí výšek, pro modravý křest...
26.10.2010 15:32:00 | šuměnka
Tvá báseň křídly mává
letí volně jako pták
do duše radost dává
už je to věru tak
láska se chová jako pták
někdy uletí
někdy ne;)
26.10.2010 14:49:00 | CULIKATÁ
po čem vlatsně toužíš?
po růstu, nebo po úniku?
tam někde v budoucnu
někdy někde jinde
prostě bude líp, nebo se
k těm stádům přidáš, co říkali,
že kdysi dřívě se žilo lépeji?
Oba světy dělí teď
tak ti přeji šťastný let
Než poletíš,
mám chuť se Tě ptát,
třeba zda-li dovedeš žít,
i když tě nejbližší
nebudou umět pochopit?
26.10.2010 13:58:00 | Romana Šamanka Ladyloba