Pozoruhodná porozchodová
Anotace: ...pravidla pro přežití....
. . .
Přej si pocit,
že svět se ti nehoupe,
že nejsi na rozviklané kladině
a padat -
padat máš jen nahoru...
Než vír si tě vykoupe,
budeš na klidné hladině,
pak pokoříš i Auroru!
Nepropadej srdeční
samoty panice...
Vím,
bolí tě i vnitřek těla.
Tu hru si musí každý prožít!
Pak až omrzí
tě tradice,
zjistíš,
že máš,co jsi chtěla...
Tak koukej si to užít!!!
. . .
Přečteno 519x
Tipy 12
Poslední tipující: Behemot, Helena Lovecká, James Libustka, Psavec, její alter ego, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)