Sedím a ...
Sedím za kasou
a predomnou sú tie isté tváre
každý deň
každý deň
sedím za kasou
a tie isté tváre
prichádzajú a sú tu
ja som tu tiež
lebo musím
a slnko medzi panelákmi
zapadá
medzi televíznymi anténami
na druhej strane
vychádza mesiac
medzi televíznymi anténami
nad strechami panelákov
a niekde medzi tým
obloha je hviezdna
je ich tam viac
nie len jedna
viac ako sokol
ostrejší mám zrak
môžem sa zblázniť
je tam mráčny mrak
a lístie stále bude opadávať
a kvety budú kvitnúť
a vždy sa nájdu ...
aj ľudia dobrí
Přečteno 326x
Tipy 21
Poslední tipující: Divoženka1, střelkyně1, Cecilka, šuměnka, James Libustka, labuť, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, Sibyla, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)