JE TO JEDNO
Anotace: jedno?
Sbírka:
Vhledy
Všichni toužíme po tom samém,
všichni se toho zároveň i bojíme,
pohled zraněné laně vidíme
v našich snových představách
Všichni se tu nějak plahočíme,
jednou radostněji, někdy plačtivě,
nálady střídají, noha nohu mine,
ale čas nám utíká, stále plyne
Tak ho zkusím zastavit,
přítomný okamžik, vzlyk, dech, smích,
všechno je jen jedno
my všichni jsme jedno
Přečteno 431x
Tipy 23
Poslední tipující: V.N.Losinský, Bíša, enigman, WhiteSkull, Gabrielle, Agniezka, 6thSun, Šerák, Danger, vodnař, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)