ano..upřímně spočinout v přítomném okamžiku..nechat odpadnout..lži..a žít..v pravdě o věčnosti..
29.10.2010 22:49:00 | Agniezka
možná je pointa v tom to nechtít, prostě být...a pokud možno nesvinit :-)
29.10.2010 20:01:00 | 6thSun
tedy... napadá mě spousta rádoby chytrých úvah... ale tady se dá říct snad jen, že čistota duše, je nesplněný sen...bohužel:)
29.10.2010 18:40:00 | Šerák
Vítej na Literu :-)
Tvé slova mi hrajou hrásnou hudbu.
Jen mne mrzí že,zatímco párkrát opakovaná lež se stává pravdou,párkrát opakovaná pravda upadá v podezření ...
Máš pěkné pohledy,tak jen tak dále :-)
29.10.2010 18:07:00 | Danger