Tys byl kluk
A já tam byl
U toho
Jak jsem vždy snil
Viděl, slyšel
Popil jsem
Porval se
A furt tam jsem
Heavy, speed či trash
Vždy si vybereš
11.11.2010 18:43:00 | sailorr
Hezké.
-L-ákavé lidské sny bývají
a potají na ně myslíme.
Smutní jsou ti, kteří říkají:
"My nesníme... nesníme...
...NESNÍME!!!"
07.11.2010 22:46:00 | carodejka
Jsi šťastné dítě ještě stále
plníš si svoje sny
dále tak jdi a neotálej
s hudbou svých mladých dní
jak tehdy -stejně válej.
30.10.2010 11:08:00 | s.e.n