Být rackem
Unášet se proudem vzduchu…
Plavat a potápět se ve víru,
křídla napínat a čepýřit brky,
kráčet po hluchém vesmíru,
však sám být hluchý.
Hvězdy nezpívají…
prstence, komety
a hrazdy…
Krákorat
tóny
rozorat
brány
rozorat
vrány
udolat
hrany narovnat…
špatnosti
marnosti
bolesti
nad
nimi kralovat!
Být rackem,
rackem být!
A už nemuset,
pořád jen snít…!
Krá, krá …a krákorat
kralé, kralé,
nad bolestmi kralovat
a nejíst, co není
zralé!
Přečteno 408x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, la loba, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Agniezka, Lota, Squat_the_world, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)