Ppchchchchch...!
Vraj sme ešte deti
a mať tak naše problémy...!
Deti hoci nesmelé,
od detstva už dospelé.
25-ročné deti svojich rodičov,
(iba ak tak)
- dávno sme si potykali so smrťou
predsa a
do dnešného dňa
hráme s ňou ruletu.
Napriek nejednému debaklu
obaja
sme stále TU.
Nezmar a Fénix.
Naozaj nás nezlomí už nič??
Zrejme mám viac životov ako mačka
a o Tebe podobne uvažovať asi dá sa.
25-ročné deti svojich rodičov,
čo trápia sa životom už štvrť storočia,
od počiatku z radu trčia
pod ťarchou svojich krížov...
A vraj je to iba veľká rovnica
a všetko sa dá vypočítať!!!!!!!
Škoda, že nepoznám taký vzorec,
ktorý by eliminoval Tvoju bolesť.
...dúfam, že v detskom slovníku
sa bežne nenachádza
to hrôzostrašné slovo
M E T A S T Á Z A...
Přečteno 321x
Tipy 14
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Danger, Any 4, Divoženka1, James Libustka, carodejka, Dygi, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (4)