bez nazvu
Seňorova múza pomaloučku odplula
Bezesporu vzrušující "heroická" lůza
Přišla, udobřila se a odešla navždy
A nikdy znovu neklepala
Rádoby znovu nadechla se
Doufala, ze ji on pomůže znovu uvěřit.
Leč mýlila se
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Charlie's dot, Do Ga, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)