Krematorium krásy
Anotace: _____________________________ _____________________________________ _____________________________________
Nevinným očím
nastavit optické kabely
a propojit
silikonové skřítky
s krásou betonu
uvést to do oblíbených
a napsat:
láska nonstopy nikotin
hořící noci stoických vášní.
Proplouvám růžovým kataklyzmatem
tvého ráje.
Řeklas, že mi k narozeninám
věnuješ parte.
Nebylo by to poprvé.
Nepotkali jsme se ve středu,
nepotkali jsme se ve svých snech,
nepotkali jsme se v zahradách,
nepotkali jsme se v oku boží kamery,
co tak často roní slzy,
nepotkali jsme se včera
ani dnes
a já jen doufám,
že zítřek bude mít dostatek inkoustu.
Na svých rukou přináším změnu,
je prokřehlá a má pár
zlomených žeber.
Kopali do ní králové
i otroci
a kat Čas si také nezapomněl
plivnout.
Klesni.
Zhroucení do tmy
je vysvětlením.
Přečteno 374x
Tipy 30
Poslední tipující: Bolder, malá slečna, monyka, Lioness, micátko, drsnosrstej kokršpaněl, Boženka Němcová, takova, Metcheque, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)