Květy v dlaních
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=iGRK_cGBaqo --------------je to plné energie, lásky, radosti, pohody..prostě skvostná hudba
Rozletím se do všech stran
Radostně splynu s Tebou
dokud dýchám
nepočítám dny do konce,
ale nikdy
ani jediný nevynechám,
když se probudím..
ne jen oči, ale i srdce
otevírám..
Na hodinách čísla
Vyhodím včerejší den
a poděkuji za něj dřív než..
uteče zadními vrátky
zpět..do minulosti
Poklidím zas v sobě
už nepřemýšlím o svobodě
S ní kávu ráno dám si..
..po francouzsku
S radostí začnu novou báseň
žít i psát
Hudbu nechám vejít už k ránu
Do poháru naliju slunce,
lásku i malinovou..
Pošlu vzhůru aroma radosti
Drobnou perlu věnuji a..
někdy i celý den měním v sen
Dokonale utichlo dění
Okolo mě tancuje listí
barevně se tváří každé mrknutí
Symbolicky ochutnám pár slov
z úst Tvých
Borůvky rozmačkám v dlani
Ochutnám i píseň plnou ticha
bez výčitek..protančím den
I noc se přidává..
Celé to sleduji očima..něhy
jako když objevím
..onu cestu k nebi
Přečteno 341x
Tipy 49
Poslední tipující: Paulín, dream in emptiness, Sweet KiWi, Live to fight, Radek.oslov.Šafárik, Zasr. romantik, Gabrielle, Bíša, vodnař, Helena Lovecká, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)