MOZKOVÁ OPERACE
Maskovaná parabola,
filozofické alergie.
Okřídleného apoštola,
průhledná láska nezabije.
Fiktivní nebo reálné,
symboly a pointy,
starého zákona,
Relativní nebo nereálné,
výlety s absinty,
do neznáma.
Subjektivní flešbeky,
ztráta koncentrace.
Tiky…zlozvyky…návyky.
mozkové operace.
……bez trůnu…..bez paláce….
Přečteno 351x
Tipy 18
Poslední tipující: Jin&Jang, vodnař, hašlerka, NikitaNikaT., Danga, CULIKATÁ, la loba, Mbonita, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)