Anotace: Poslední odkaz pro moji 'Lásku' ... Adélu Tofflovou. K básni chci dodat, že ostatní se k nám chovají tak jako my k nim, pokud se někdo k někomu otočí zády, měl by ho stihnout trest...
A proč tak zoufalá... Je hezká, máš jí za sto. :-)
15.01.2006 19:08:00 | Králík
Slušnost určitě..ale někdo prostě někdy nepochopí nebo si neuvědomí právě svojí dokonalostí, co provedl..nebo jeslti se k někomu otočil zády..Ale samozřejmě na mě není soudit, jen hodnotit verše a ty se mi líbí:)
13.01.2006 20:54:00 | makretka
tady nejde o dokonalost, mě jde o slušnost, schopnost dodržet slovo...
13.01.2006 18:32:00 | deSolAxe
Každý z nás se někdy k někomu otočí zády, někomu ublíží. Nejsme prostě bezchybní, a trestat někoho za to, že není dokonalý... to mi teda nesedí.
13.01.2006 16:04:00 | Bajaja