Egoistická
Anotace: já já já, jenom já :D
Raději ublížit
než být ta co trpí
žít každou další působenou smrtí
Neohlížet se
do minulosti ani na ostatní
- každý jsme nějaký - všichni špatní
Má slova
ať jsou jak ledová sprcha
Já jsem ta sprostá arogantní mrcha
Zkus mě rozhodit
zkus mě dnes zničit
a zítra ti budu tvou ubohost líčit
Přestaň čumět
hoď ty kecy za hlavu
a ztrať se v mém samolibém úsměvu
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaine
Komentáře (1)
Komentujících (1)