Tátova cesta
Anotace: pro téměř neznámého člověka, napsána asi tak v 17-ti
Daleká je cesta k lidské duši
a ještě delší k duši dítěte,
tys po ní šel...
Těžké je rozhodnutí a ještě těžší,
když cesta trním rozkvete,
abys dál šel...
Smutné tenkrát byly zelené oči
a ještě smutnější úsměv dítěte,
tys pláč jeho neslyšel...
Daleká byla cesta k mojí duši,
viď,a ještě těžší k duši dospělé,
jaké překvapení čekalo nás při
setkání.
Tys konce nedošel...
Přečteno 418x
Tipy 12
Poslední tipující: Lenullinka, Zasr. romantik, PrinceznaHeliovýchbalonků, la loba, Skalsky Pavel, Kapka, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (0)