Pod mrakem
Anotace: Někdy je lepší se zastavit než se snažit uniknout...
* * *
Když slunce se ztrácí
za temnými mraky,
chci utíkat a neohlížet se
Ale vítr mě vězní.
Svazuje mě
uprostřed křivolakých turbulencí
A říká: Stůj.
Vzhlížím k mrakům
bělostným jako sníh,
jak lehounce snášejí se k zemi
S něžným pohlazením
tisíců bílých peříček
padají mi do tváře,
a já se usmívám
Protože vím,
že to není sen,
a že každý mrak
je krásný…
* * *
Přečteno 347x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Akrij8, Hesiona-Essylt, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)