Přístavy
Naše životy jsou jako přístavy,
někdo v nás zakotví,
jiný jen okolo propluje,
dál někam spěchaje.
I zakotvení může být na různý čas,
někdo jen okolí prohlédne
a v moři zmizí zas.
Jiný sem za obchodem dorazil,
když výhodným nezdál se,
za dalším vyrazil.
Ale najdou se i tací,
co navštíví nás
a po té stále se vrací.
Také skupinu stálých obyvatel
v sobě mám,
ty rodinou
a přáteli nazývám.
Přečteno 342x
Tipy 18
Poslední tipující: Helena Lovecká, CULIKATÁ, ona, šuměnka, James Libustka, Bona, Jiparo, labuť, Mbonita, Gabrielle, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)