Leťte, mé perutě!
Leťte, mé perutě!
Leťme dál.. vstříc ó světla…
Pryč, dál z nechutě.
Tam, kde je rtuť jedlá.
Na vrcholky a k vrcholkům,
které jsou zasněžené a posypané měsíčním prachem.
Tam, kde Slunce má svůj dům,
křídla místo rukou, které činí vrahem.
Ó vzleťte, mé perutě,
ne zde, tady, nehnutě…!
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Gabrielle, Danga, Niky88
Komentáře (0)