Trápím se, protože se trápíš...
Anotace: (5.11.2010) ...má nejlepší přítelkyně...
jen stěží se vidím
na dně druhé,
prázdné flašky
od vína...
slzy mi tečou
po tvářích...
nepřestávaj...
to poslední
co bych teď potřebovala
by byla...
Tvá nenávist
ke mně...
Mám Tě ráda...
Chci Ti pomoct...
nevím jak...
trápím se...
víc než si myslíš...
:(
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: Sladkalu, Psavec, Gabrielle, Bíša, ZILA78, Jiná, CULIKATÁ, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)