A nebýt kýčovitá jako Steelová,
perverzní jako Cave,
čítanková jako Jirásek
ty pridavny jmena hodne sedi..
23.11.2011 07:33:47 | veronika
Víš co chceš, to je moc fajn :-)
Mám s přítelem 4 děti, 5 koček, 3 koťata, 1 psa a je to bezva, zvládla bych i další dítko, ale to bych nesměla chodit do práce, což je v dnešní době nereálné... (a nesměla bych mít už tolik let :-DD), Jo a 3x týdně volejbal, práce do večera... ale jo, dá se to. Jen kdyby víc svítilo sluníčko, s ním zvládám víc ;-)
08.11.2010 08:24:00 | Levandule
Evičko, tvůj styl čtení mezi řádky je mi blízký (to už asi víš) mám ráda takové básně...jen piš, piš...když pro nikoho, tak určitě pro mě :-)) P.S. holky, co se týká dětí, tak zas taková legrace to není, mám 2 a 2x šlo o život...jste mladé, plné ideálů a já vám všem držím palečky :-))
07.11.2010 19:25:00 | Mersii
Dobře podané a já doufám, že lehce splnitelné a reálné dílko, no co, proč si občas něco nenaplánovat a nejít si za tím... a dětí? Těch chcu mít jako smetí :o))
07.11.2010 18:41:00 | NikitaNikaT.