Dvě strany mince
Život je sen,
opar letního rána.
Noc mění se v den,
či z holubice je vrána?
Cestička dlážděná ostrými trny
Kličkuješ, kličkuješ, ztrácíš dech
Klopýtáš, pak líbáš drny
Načpak ten zbytečný spěch?
Jako květina ke slunci vzhlížíš
A objevuješ kol paletu krásy
Zlatavou budoucnost vidíš
Zas blýská se na lepší časy
Každá mince skrývá
Svou druhou, jinou stranu
Ručička života tiše se hýbá
Tak poznáváš svou zvonící hranu…
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Špáďa
Komentáře (0)