a ještě jsem se ti chtěl omluvit za moji duševní nevolnost
Anotace: na petříně...3lidi
ono se to kejve
no zrovna jsem chtěla říct
tak to rozhoupem ještě víc
hm
z týhle vejšky by se krásně letělo dolů
ale bez padáku
hm
to bys padal tak jednu, jeden a půl sekundy
co? to víc ne?
tak kolik?
tak dvě ne?
hm
když bys roztáhla ruce tak možná
hm
hele tamhle jsem loni seděla s Klárkou
ne ne to bylo na druhý straně
otevři mi prosím tohle okno. jo díky
Komentáře (3)
Komentujících (2)