Básníkovo ráno
Znala jsem jednoho,co básně psal
jak na běžícím pásu,
do noci plakal do klávesnice
a ráno přes oteklá víčka
necítil jestli pije kávu nebo čaj
a přes vyschlá ústa neviděl
na nástěnné hodiny,
protože ani neslyšel,
že mu někdo šeptá do ucha
uřvanou báseň,
kterou včera do noci vyplakal.
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)