JARNÍ HARAŠENÍ
Anotace: Něco lehce pozitivního a hřejivého, před tou dlouhou a tuhou zimou.
Jarní vítr šumí,
otvírá ptáčkům zobáčky.
Řeky horskou oblevou duní,
děti odhazují zimní kozačky.
Pupeny pučí sílou jara,
louky poselo pestrobarevné kvítí.
Příroda ze zimního spánku vstala,
slunce nádherně hřeje….déle svítí.
Vůně těchto dnů se šíří,
začíná přírodní harašení.
Očička čerstvě narozených se klíží,
z krásy kolem sebe,už jsou unaveni.
Životodárné sluneční paprsky,
rozhřívají…srdce…i zamrzlou půdu.
Začíná doba lásky,
já najít si jí………………taky půjdu.
Přečteno 313x
Tipy 22
Poslední tipující: Čardášová.babizna, Radek.oslov.Šafárik, Danga, Helena Lovecká, la loba, Mbonita, Nick Name, Gabrielle, labuť, jitka.svobodova, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)