netřesk
Anotace: jen přání jež mě pokrývá...
Až jednou přijde ten den,
Až mé tělo bude prachem jen,
Tehdy mé kosti s kameny splynou,
Všechny mé city se mnou zhynou.
Jen ze dřeva postel a nad hlavou hvězd zář,
A mé duši bůh řekl: „ v pekle se maž!“
Už nebude ze mne nic jen vzpomínky,
Vzpomínky které vezme čas.
Tak přátelé netruchtele pro mě,
Jen s úsměvem vzpomeňte,
Pak prosím odejděte a žijte.
Však jedno přání mám,
Nechť mou věčnou peřinu zdobí netřesk.
V.CH.B.
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, James Libustka, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)