Přesně tak...to je život..proměnlivej jak počasí..moc se mi líbí tvá dílka =)
18.11.2010 01:19:00 | Giginka
:-) nad pracovní stůl jsem si pověsila citát :
Když Ti život nabízí citron, řekni si také o sůl a tequillu....
a ty jsi tu pravdu moc hezky rozepsala do slok...
15.11.2010 11:29:00 | Čardášová.babizna
Ty poslední verše v každé sloce mi přijdou trochu laciné,ale to je jen můj názor.Já nejsem zastánce výzev.
15.11.2010 10:17:00 | mademoiselle secret