Anotace: volně vyplynuvší véčková variace vnořených významů ... možná ... 4,3,2,3,4,3,2 ... 7 a 21
Sbírka: Hraní si se slovy ..., Vhledy
aha, už to vidím, nejsem sice ani matematik, ani numerolog, ale když je v básni ještě ukryté další tajemno, tak to je pak skoro jako tajná šifra :-) mě se ta (h)říčka slov líbí :-)
22.11.2010 23:58:00 | Tichá Šárka
můžou to být třeba vlny rostoucí a klesající ... sedmička coby pro někoho šťastné číslo, 21 pro někoho ještě více ... možná, že v tom každý něco uvidí ... no, nebo taky ne :-)
22.11.2010 12:32:00 | Helena Lovecká
počet slov v řádcích, počet řádků, celkový počet slov ... tak nějak to "náhodou" vyšlo :-)
22.11.2010 12:27:00 | Helena Lovecká
Včetlo se mi Velmi Vesele, až Vtipně :-) a můžu ještě poprosit o Vysvětlivku, co znamenají ta čísla?
22.11.2010 01:02:00 | Tichá Šárka