Doprdele
Jsem tělo bez duše
A co duše, dle mě, jest?
Neuchopitelná část ženy i muže
Plná prázdných pojmů,norem a gest
A já pouze jsem
Jenom si tak existuji
Pohybuji se prostorem a časem
Bezcílně s ním pochoduji
Prostor je naplněn až přeplněn
A já jsem pust.
Čas je maratón já lapen v něm
S rozpraskanými koutky úst.
Proč že nemám duši,
Proč zde jenom naříkám?
Bojím se, až prodám kůži
Že pošlou mě někam, ale kam?
Přečteno 375x
Tipy 12
Poslední tipující: slečna.závist, Viva La Roma, Psavec, Linzerka, Danga, CULIKATÁ, Emily Winnacott, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)