Kostky jsou vrženy
Hážu kostky daleko
Daleko za sebe
Zapadly za postel
Nadohled od nebe
Lásku odpírá mi
Nemám stání
Odstřihnu sluchátko
Halasné steny na počkání
Z doslechu nadohled
Už neposlouchám divnou hříčku...
Táhnu dál
Překročit svou říčku
Neohlížet se
Nešlapat po perutích
Kam dovede mě
Apokalypsa střetnutí
Prohrávám hru v kostky
Balím to
Nemůžu se vrátit
Cítím to
Půjdu hrát šachy
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Noc17, James Libustka, CULIKATÁ, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)