Jen tak...
Anotace: ...Zaletím si do oblak, jen tak, a stopnu si nebeskej náklaďák...
Zaletím si do oblak, jen tak,
a stopnu si nebeskej náklaďák.
Stavím se v baru „U Červánků“
na mlhu s pěnou v malovaném džbánku...
Rychle počtu z Božího zpravodaje číslo pět,
vypiju mlhu, a spěchám na koncert.
Lístky koupím u nebeský brány,
ať nefandím ve stoje.
Duní kytary a rány na tympány.
Začínáme přátelé
hrát budou „Pekelní andělé...“
Na sólovku vaří Gabriel,
na basovku zase Michael.
Pekelnej Lucius to na tympány válí,
koukám, jak to křídlatejm a ocasatejm ladí...
Přečteno 286x
Tipy 22
Poslední tipující: Giginka, Psavec, Zasr. romantik, vodnař, Jiná, takova, Helena Lovecká, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)