NEDONUTÍŠ MĚ SLZET
Vidím zlobu na tvých rtech,
úšklebek………sarkasmus,
máš kousavou zraňující řeč.
Prskáš,dochází ti dech,
chvěješ se,možná orgasmus,
tvého výlevu……jsem terč.
Házíš slovy……….sprostá,
možná tě jednou budou mrzet.
Zlobíš se……….tak prostá,
nedonutíš mě slzet.
Je to tak ironické,
útočíš ale už jsi prohrála.
Je to tak symbolické,
zase………si to neustála.
Přečteno 298x
Tipy 19
Poslední tipující: Mario de Janiero, Lorraine, Psavec, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, Kapka, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)