Čas Dušiček
Čas dušiček
Čas svíčiček
Čas vzpomínek
Čas slziček
Za duše malé
Za duše nejbližších
Co v chvílích nejtěžších
jsou s námi stále
Za duše babiček s pekáčem koláčů
Za duše matiček tiše si popláču
Tisíce světýlek, na cestu svítí
maličký plamínek a spousty kvítí
Zvláštní je dnešní noc
Tajemná...
Mrazivá...
Mé srdce jak plamínek
stejně se zachvívá
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)