Zaměstnával jsem několik Arabů. Vzlítnou kdykoliv když vlajku červenou před ně dáš a to jsou jí západní mocnosti v čele s Amerikou. Tam se zhostí jako hosti semtexu všude ho nakladou a je jim jedno jak pak dopadnou.
24.11.2010 18:14:00 | umělec2
i svět si s námi hraje hru na překvapení
a jak to půjde dál? / on neví, to by švindloval
a já jeho rovnosti v tomt směru velmi cením :o))
22.11.2010 04:59:00 | šuměnka