Poslední večerní činnost
Anotace: Když přijdeš po dlouhé noci domů, lehce společensky unaven...
Opilý tiskneš svůj ksicht
na dveře sprchy.
Oplátkou ti je ledový polibek skla.
Voda ti šumí v uších
a kapky stékají po zádech.
Říkáš si jestli si nesednout,
stojíš tak trochu nakřivo.
Bolí tě nohy a pálí tě žáha.
Opitý.
Pak sundáš si dnešní obličej
a nasadíš blbečkův výraz,
oblékneš pyžamo
a jak je tvůj obyčej,
padneš do postele naznak.
A jak je tvůj obyčej,
začínáš básnit.
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, Sladkalu
Komentáře (2)
Komentujících (2)