hořké chutě konců
Anotace: a kupa hořkejch myšlenek...co já jsem to za vola:))
Neznáš mě
A já neznám tebe
Ani sebe
Když bába s fousama
Spolkla nebe
A i tebe
Zahltila kupou myšlenek
O věcech darovanejch
/Protézy stařenek
Působěj navenek
Jako zástup milenek/
Zahltils slunce
-A všechny ty konce-
Černejma skvrnama
Ten konec ,
bez zvonce
..Hořkou má příchuť
Přečteno 361x
Tipy 18
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Bíša, Mbonita, malá slečna, Danger, PrinceznaHeliovýchbalonků, Gabrielle, Nick Name, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)