Někde jsem slyšela,že na tyto rýmy nejde nic hezké napsat,ale toto je nejkrásněkší tebe nebe,co jsem kdy četla...zkrátka to vzal mistr Básník do rukou...:)
25.11.2010 20:08:00 | střelkyně1
Myslím že krásněji to napsat už nelze.
dřív jsem měřil stíny
ale teď jsem pro tebe
proměřil oblohu
dřív jsem se neodtrhnul
myslí z hlíny
ale teď pro tebe
prosívám nebe…
25.11.2010 00:21:00 | carodejka
Procházím se po paprscích svítání
jak balerína v cestě do oblak
každý krok risk i napětí,
/ však čeká tam prý drak /
a moje ztetovaná dračice mě k němu vleče
a vůbec nečeká, že by jí zachránil
a vůbec nedoufá v nějaká objetí
jen nese pergamen svou krví podepsán
/ to aby si ho přečet´/
že kdykoli je u ní v hvězdách zván...
19.11.2010 08:39:00 | šuměnka