Dáma chodníků
Chodí po chodnících slávy
Uchovává si vzpomínky zdravý
Když obličej nebarví bílou
Stínuje světy prsty dolů
V delíriu duševního rozkvětu
Uculují se rty nanovo
Zahazuješ zátěže a olovo
Vlasy si natáčí na prsty
Rozpaky v kapsách září
Nalomená pozitiva
Vyrušují modifikaci hraní
Chlad podlamuje berličky
Stoupá si k tobě na špičky
Nepravidelnost tmelí všechny poznatky
Ve fázi tyrkysu zakrýváš strach
Prožitek se nemění
Pomalu proti proudu letí
Pod světlem rudé lampy
Objímá černého pasažéra a každé ráno mizí
žádné nitro ji nepříjde cizí..
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, James Libustka, jedam, její alter ego, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)