Ruce
Hranatá pravidelnost
protkaná modrými cestami
směřujícími do tajemné říše
zas nových poznání,
svádí mě
položit hlavu ti do dlaní,
z nich vodu pít,
hladit se jimi po skráni
a na neposedný malíček
ti navléct kroužek
z vodní hladiny.
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Nick Name, Giginka
Komentáře (0)